huvudvärk, kickoff och 50-talsfest

ojojoj.. eller kanske ajajaj... det är jobbigt att somna med huvudvärk, nästan ännu jobbigare är det att vakna med det då eftersom man trodde att man skulle bli bättre..
menmen, idag ska jag bege mig till Stockholm, på kickoff med KDU, vilket ska bli mycket intressant, jag kommer lite senare än de andra eftersom dem skulle samlas klockan 10. jag trodde nämligen att jag även skulle behöva ha samling med kristdemokraterna i svenska kyrkan, men så var det inte, fick jag reda på nu under morgonen..

nej, nu ska jag bara se på beskrivningen hur jag kommer till stället, det ska bli roligt och se om jag kommer fram, men det tror jag lätt att jag gör, jag är nämligen rätt grym på att läsa kartor!

ska nog ta med ch läsa lite på tåget, ska se om det finns någon möjlighet att jag åker till min kusin och lämnar mina grejer där nu innan..

puss och hej

sms från sara

jo och vic, er favoritman på starbucks vid plaza catalunya har en svensk flickvän berättade han just!
vilket betyder att ni hde en chans ju! puss tjejer

vilken miss, det var ju jag som såg honom först, men lisa när vi var och där och firade nyår, han är ju hur snygg som helst, men som ni ser där ovan har han ju flickvän och i ärlighetens namn tror jag att hon och han passar varandra perfekt...

jag är inte bitter!


Would you accept Hamas as your neighbour?

image342
Hur kan man använda barn som ett vapen, bara för att man ska få "rätten" på sin sida?

det värsta..

ja, det värsta jag vet är när folk inte skaffar sig en egen stil utan tar efter andra och sedan låtsas som om det är de själva som har kommit på modet, det är så patetiskt, till alla er som modebloggar, tänk på det, rekommendera, men tro inte att det är ni som kommit med stilen, för i er värld går den stilen runt runt runt, fram och tillbaka.
tack nu fick jag säga det!


det var på tiden, men jag såg det försent ..

klicka här, en grymt bra artikel..

jag ska alltid vänta med allt till sist..

image341
static.howstuffworks.com/gif/home-sweet-home-...




det är så jag fungerar, jag älskar att ha press på mig, men det är det som är så dumt, har haft en massa dagar på mig att fixa allt som hör skolan till men icke, jag har hittar på annat, det är så dumt, men idag ska jag se till att jag tar tag i det som jag bör ta tag i.
filosofi
övertygande tal
spanska bok
historia

ska åka till stockholm imorn, är det tänkt, undrar bara hur jag ska göra, jag vill gärna, men jag vet inte om den tid jag vill spendera på att göra något annat räcker till.  det är förvisso politik som står på menyn, det är ju hur kul som helst, men ja, jag får se hur jag göra, vet inte ens om jag sover över, allt har sin tid, så att säga.. och festen sen, med kdu eller med andra stockholmare där det nalkas maskerad, hur ska jag göra då?.. det skönaste hade varit att bara stanna hemma och strunta i allt och alla..

jag skojar inte

image340
  
                                                 
http://www.tasteline.com/document/files/minestronesoppa_222.jpg


nej det gör jag inte, kommer hem helt slutkörd från fyrishov, mamma var snäll och hämtade sina älskade flickor. på vägen hem passade vi på att åka förbi mitt ica och handla lite mat för ikväll, allt går bra och jag hinner till och med få hem en se och hör tidning, vilket mamma stark ogillar.
vi hoppar ut ur bilen glada och belåtna över att få komma hem och äntligen äta, men vad ser vi, jo hela huset är för ovanlighetens skull nedsläkt, där står vi och beundrar när vi på samma gång kommer på att vi inte har någon nyckel, och vems fel?.. Jo, mitt..
Mamma försöker att tänka på Andens Frukter, lyckas ganska bra för ovanlighetens skull, vi ringer till vår kära finska och får åka ända till Sävja för att komma in genom vår dörr här i Slavsta, på vägen hem blir mamma lyrisk och tänker på massa saker som vi borde vara tacksamma över, det slog mig att mycket tar man för självklart som inte alls skulle vara det.

Tänk på detta: Utan mobiltelefonen hade vi aldrig kunnat få tag på Nina som är hemma hos någon som vi inte alls känner, inte ens vet namnet på.
Utan bil hade vi aldrig kunnat åka ut och hämta nyckeln, vi hade fått ta bussen, men tack då till en kollektivtrafik som fungerar som den ska.
Var tacksam, det tjänar du på i längden, jag ska bli bättre på sånt, jag lovar, mest är jag tacksam över min underbara familj och mina underbara vänner som står ut med mitt filosofiska, envisa, men mycket virriga jag, tack att ni finns, jag ska bli bättre på att visa min tacksamhet över er.
TACK!

Nu osar det god soppa, mumma för en med frusna fötter!



Kom Helige Ande

Kom Helige Ande, kom rör vid mig
Kom och förvandla, jag behöver Dig

Låt ditt regn, falla över mig
Jag försmäktar i ett torrt land utan Dig
Låt Ditt regn, falla över mig
För jag törstar och jag längtar efter Dig


text&musik: Bo&Elsa Järpehag, 2002


image339

www.sogmin.org/images/dove%20good.jpg

Gud kom, rena mitt hjärta, förlåt mig för allt som jag har brutit.
Led mig dit du vill att jag ska gå.
I Jesu namn
Amen!


mys med hannä

ja, det var verkligen mysigt att vara med hanna igår, en riktig spakväll kanske man skulle kunna kalla det, började med god mat, mamma hade gjort en önkserätt till mig, vitlöksmarinerade kräftstjärtar med gorgonzola ost och bandpasta, så sjukt gott.
kvällen följde med att vi färgade våra ögonbryn och hår, avslutningsvis peelade vi hela kroppen, så idag känner jag mig hur fräsch som helt.
dagens: ska tillsammans med debbie och andy bada på fyrishov och snorkla det var sjukt länge sedan, men nu blir det iallafall..

ha en bra dag alla!

tycker ni att jag har en tråkig blogg? Ge mig lite råd på vad jag kan göra bättre isf.


image338







Johanna, kolla vad jag hittade!

image337

så roligt, jag hittade detta kort på facebook.. visste knappt att det fanns, det är mr hedén som lyckats ta detta.. jag kommer ihåg hur emot jag var att vi skulle ta det..
johanna är det inte typiskt, det är vi och spaniorerna, inte som vanligt men på oväntade ställen.. hahah

bokat, betalt och klart..

israel juni, 2008.. underbart, jag har verkligen velat åka, nu är det bokat och klart.. jag kommer för tredje året i rad fylla år utomlands..

till mina underbara resekompisar pauline och elin säger jag bara: tjejer nu kör vi!

på väg till ÖB

ja, nu har jag vaknat... vaknar alltid tidigt nu för tiden, men det är skönt, man ligger inte och latar sig och får därför myket mer gjort.
min mamma har precis skickat efter en skinnjacka åt mig, jag är lite sen med ny mordeniteter ibland, men jag litar på min kära kusin som påstår att den kommer att vara inne till hösten med.
hemma är det bara mormor och debbie, resten jobbar eller har något annat för sig.
jag tänkte fixa lite här hemma, sen ska jag nog åka ned till ÖB och införskaffa mig lite hårfärg, för jag börjar se ut som alla andra tjejer med utväxt, och det är inte roligt.
ska ringa till resebolaget idag och betala resan, så skönt att ha det gjort.

hej på er så länge!

image335

Bättre sent än aldrig

Generositet kommer tillbaka till givaren. Bibeln säger i Lukas 6:38: ?Ge, och ni skall få. Ett gott mått, packat, skakat och rågat skall Gud ge er i famnen. Ty med det mått som ni mäter med skall det mätas upp åt er.

Gud är så smart, han har ju redan kommit på för länge sedan det som forskare nu visar på..

kolla själva:
Pengar gör dig lycklig - om du ger bort dem
 

min rosa cykel

ja, jag har införskaffat mig en rosa cykel och vet ni varför? för att den ska synas och för att jag sparar sjukt mycket pengar när jag inte behöver åka buss, dessutom tar jag vara på vardagsmotionen som jag under vinterhalvåret sparat in på.
har idag läst i min spanska bok, den var mer intressant än vad jag trodde, sen åkte jag, mamma, mormor och debbie på stan och hälsade på malin, införskaffade mig lite kläder och en klocka från Ur&Penn som fyller 65 år!

jag har just kommit hem från jobbet, som ni förstår cyklade jag, det var hur kallt som helst, men det var så värt det, med mig på styret hade jag en påse full med bröd som jag fick ta hem, då det annars skulle ha gått till soporna och hade min mamma vetat om det, hade det inte varit nådigt.

innan jag ska sova, bör jag dammsuga upp lite skräp och sen ska jag gå ner och socialisera mig lite, min kära mormor åker ju hem på torsdag, jag älskar verkligen henne, för den hon var och för den hon är idag..

Im going to.... this summer

så underbart, jag längtar verkligen, sol, hav och värme, allt vad jag behöver för att kunna må bra och verkligen veta att jag lever..

image333

tänk att pressa ut honom..

image332

källa dailymail.co.uk
han är åtta månader och väger 18.8 kg och är 78 cm.


det som är bra när man har godisfasta...

är att man inte är lika sugen på godis när man väl får äta och det är hur skönt som helst. klart när den gröna signalen ges från johanna då känns det som om man bara vill proppa i sig, men när man har gjort det, mår man bara dåligt och vill inte ha något mer,
igår var jag, mamma och debbie nämligen på Gränby och skulle handla just godis till Malin, jag stod där vid karamellkungens plock och kände, neeej, jag vill I N T E ha något, tack, men det är bra.

Dagens, blir lite samma som igår, eftersom jag inte hann klart utan bara började
-läsa spanska boken
-skriva klart talet
- filosofin
- börja på historian
- ringa Israel tours
-jobba

Nej, nu ropar mamma att det är frukost, ha en skön dag allesammen, det ska jag ha, solen lyser som vanligt in i mitt rum, jag kan numera inte annat än att glädjas.


kom igen..

haha, jag är överlycklig, har aldrig haft så många besökare på min sida och det är roligt.
vill ju självklart ha er kvar, skriv om ni tycker att jag ska skriva om något, annars fortsätter jag bara på mitt sätt och hoppas att ni tycker om det!



jag älskar ju iallafall en kille som börjar på B och slutar på en fågel, man kunde se honom på tv:n idag..
puss till dig sötnos, tråktigt bara att jag inte är ensam om att tycka om dig, det brukar jag ju vara i vanliga fall!

Vart ska detta sluta?

Men vi ska inte vara rädda, vi ska stå upp för det som är rätt, för rättvisan, som jag tidigare skrivit.
Ska vi börja kriga för att de som hotar oss i deras egna tidsskrifter hånt både kristna och judar, handlar det om att håna varandra? Varför ska man göra det om man har rätten på sin sida? Det finns inget självförtroende i detta uttalande, det finns bara rädsla, det finns bara mörker i dessa människor som är så rädda för vad som komma skall att de måste ställa till med oreda för att ingen ska få leva i fred, eftersom de själva inte har den sanna friden på insidan.

Yttre fred, börjar med inre frid..


läs artikeln
här..


Populism


Ja, sossarna dom kan dom, vet iallafall hur man ska vinna tillbaka svenskarnas hjärtan, genom att inte tro på sin egen politik, utan handla efter efterfrågan.
I en undersökning visade det sig att hela 58% av den rödgröna röran vill införa betyg ifrån årskurs 6, hur bra som helst, men är det verkligen bra för dom själva, när det i en annan undersökning visade sig att det svenska folket inte har förtroende för politiker som ändrar åsikt, visst kan man vara skeptisk åt något innan man anser att det är något bra, men att ändra sig bara sådär i en fråga som man varit så solklar i, det är ren POPULISM och det är PINSAMT!


Han är ett vandrande mirakel..

kolla själva.. här

Fina namn, vi tävlar om dom här hemma..

Silas        Edit
 Eli            Svea
                Mose       Ellen               
Israel       Alfa

så vinner du malins hjärta..

för alla er som inte vet vem denna underbara kvinna är, så är hon min kusin. hon vill gärna ha en man, men han ska vara en man och inte en kille, mycket viktigt att peka på.

till dig som henne vill hava och föra till altaret ber jag dig att uppfylla följande kriterier samt inrätta dig efter kommande förordningar

1. Du skall sätta Jesus Kristus först, han ska vara din bäste vän och det ska synas på dig även i vardagen.
2. Om du följer ettan kommer denna punkt redan vara uppfylld, då den handlar om att du varje gång det finns tilfälle att gå i kyrkan så skall du infinna dig på plats. Undantag kan vara att du är så sjuk så att du är sängliggande eller att du tvingas att jobba. Är du sängliggande fodrar Malin att du kollar på gudstjänsten över internet länken
här.
3. Du ska vara ifrågasättande i hennes liv, hon vill att du frågar henne om saker som hon är med om. Hur hon mår och vad hon har för planer för dagen.
4. Du ska inte försöka vara imponerande genom att skryta med hur bra du är och hur många bollar du har i luften.
5. Du bör vara godisälskande samtidigt som du efter att ha förtärt ett par kilon ha en längtan till att träna, gym eller något annat, men sporten måste godkännas av Malin, dvs. rally Frank, är inte okej.
6. Eftersom Malin älskar musik och lovsång, bör du kunna sjunga samt spela något instrument.
7. Malin vill även ha en man som är moderiktig då kläder och fashion ligger henne varmt om hjärtat. Du skall nödvändigtvis inte behöva gå och införskaffa dyra modeplagg som går ur mode snabbare än basickollektionen på H&M.
8. När ni senare blir tillsammans ska du tycka om att prata om framtiden. Förlovning, barn och gifemål.
9. Gillar du nu inte romantik behöver du få in mer av det i ditt liv om du verkligen vill charma henne på riktigt ska du vara full av överraskningar. likt ett kinderägg, ny sak varje gång, inget trick får upprepas.
10. Sammanfattningsvis ska du vara en underbar man som älskar Jesus, som kommer att älska Malin. Du ska vara full av fantasi och dela hennes intressen.

Är du han? Här är hon

image331

solen

ja, inte kan jag sova länge i mitt rum längre, nu när solen mer och mer börjar att titta fram. dess strålar genomtränger allt och landar i mitt ansikte, men blir lite sur, men kommer ändå senare till insikt att det är nog ganska bra ändå, ja att man får vakna tidigt och umgås med sin lilla familj.
malin, mamma och mormor var redan vakna, malin tvättar, stackarn trodde att man skulle skruva upp maskinen för att kunna ta bort dammet som bildas när den tvättar, tur att hon bor här innan hon flyttar, i rent lärlingssyfte..

dagens:
filosofi arbete
svenska tal
läsa spanska bok
checka in den snygga cykeln, jag vill ha den!


malins lägenhet..

kvinnan har fått en lägenhet mitt i stan, gissa vem som upptäckte den och fixade att vi fick komma och kolla redan idag? moi
den var verkligen hur fin som helst, hade jag haft planer på att flytta hade jag lätt tagit den, för det var verkligen något att hänga i julgranen, som min mormor skulle ha sagt..

malin har åkt vidare på nya äventyr hem till johanna, medan jag valde att stanna hemma, jag mår nämligen illa, mindre roligt..

var innan runt med mamma, min nästa investering ska nämligen bli en cykel, en rosa, hur läcker som helst, den med,bra att ha i en cykelstad där alla cyklar annars ser likadana ut.

ha en bra afton gott folk

underbara söndag

Tack Jesus att du återuppstod, utan detta skulle jag inte varit den jag var idag, jag skulle inte heller kunna kalla mig för Kristen.
Du hör verkligen när vi ber, vi tackar dig för allt du har gjort och kommer att göra i framtiden! Tack för all den kärlek du har givit, den vill jag verkligen ge dig tillbaka, även om du detta inte kräver.
Du är allt i mitt liv, ingenting annat spelar någon större roll, porque tu tienes el control (johanna: kommer du ihåg)..

/Vic

min snygga syssling

min snygga syssling

sitter här i västerås med mina sysslingar och andra härliga släktingar..
har ätit massa god mat och till och med badat i en tunna ute när det snöade. 
kommer aldrig att glömma den här påskaftonen när mammas moster och morbror avbryter kalaset med att alla ska lyssna på band, haha, mammas morbror sitter som värsta dj:n vid bandspelaern, men till vår stora förvåning utan att han får igång den, det var verkligen en rolig syn. 
på bilden ser ni min vackra syssling felicia, nyss fyllda 14 år.. 
nu ska jag ta gå och socialisera mig, malin, du drog verkligen en nitlott somv ar tvungen att jobba idag.. 




kvinnofrukost

image329

ja, som vanligt då kanske. men det är inte fy och skam, det var en mix av det mesta, hårdkokta ägg, kaviar, ost, pizza, sallad, sås mjölk fil för den som ville ha.
jag nöjde mig med gårsdagens pizza, jag tycker om uppvärmd mat, det är alltid det bästa, som gårdagens tårta.

nu sitter jag här, michela och debbie försöker montera ihop en leksak från ett kinderägg, det går sådär..

nej, nu kallar ett uppfriskande vatten, är lite små svettig efter att ha vaknat upp med att solen strålar nådde mitt inte så innan solade ansikte.
skulle behöva dammsuga mitt rum med, men det får bli senare. michela har nämligen spridit påskfjädrar över hela rummet, det var när hon bytte om och kom åt min lampa som dessa "fjädrar" ramlade ned.
vem tänker på att samma lampan liksom?

hej hej



födelsedagskalas?

haha, stackars frank och henke, hade förväntat sig en fest här hemma, men vad hände? jo, de hamnade på ett födelsedags kalas för min lilla syster som fyllde 9 år igår.
mamma hade nämnligen gjort tårta och passade på att bjuda härskapet som var här= mina vänner!!

frank, michaela, henke och malin.

vi har suttit och kollat på tv;n, mormor har vart med och bidragit till konv. på kvällskvisten har jag och frank suttit och kollat på bilder från turkiet, tänkte bjuda på ett sånt kort imorn..

nu ska vi sussa, ska iallafall köra hem grabbarna som inte låter malin som börjar klockan åtta att sova.

imorn bär det av till släktingarna i västerås, vi ska visst ha med oss badkläder då badtunna står på menyn..=)

God natt...

Myser med Hanna

är bara hemma och har ätit god påskmat med familjen. har även sökt in till utbildning på universitet, får se om jag kommer in, vet inte om jag gå nu, roligt bara och se om man kommer in.

nu ska jag fortsätta att mysa med min vän Hanna..


att supa..

kan tyvärr inte ladda över bilder från min mobil på enn konstigt sätt, men iallafall ska jag beskriva bilden som jag tog.
utanför luthagens livs finns en gruslåda som man använder när det är en massa snö och ishalka för att kunder inte ska ramla, på denna hade någon klistrat fast en lapp med texten "Att supa för att bli social är som att dra ned byxorna för att bli underbar"

Så rätt, så bra,tack loesje

image327


Nyss fyllda 75 och jag älskar honom

jaa, det gör jag verkligen. han är världens bästa krönikör och han är verkligen min inspirations källa när det gäller världspolitiken.
Han heter Ulf Nilson och skriver bland annat för expressen, ni kan se hans senaste krönika
här.
jag tycker om att fliosofera världsproblem, många gånger inser man att man borde ha tagit reda på mer fakta innan man uttalar sig, man som svensk försöker leka lite av en världspolis...
Håller ni med mig?


image328

Jag älskar att vara i kyrkan..

det gör jag verklige, igår blev jag så tacksam för att jag har en plats dit jag kan gå, som inte är hemma och bara koppla av och där det finns tid för att be.
igår var det nattvard,eftersom det var skärtorsdag, jesu sista måltid.
idag är den da då han korsfästes, det är därför att den kallas för långfredag.
ska snart på möte det börjar klockan 10.


tack att du dog för mig Jesus, tack för den seger som du vann, jag vill ge dig min tacksamhet Jesus, med denna sång vill jag ära dig!


image326


om man tänker efter..

så är det inte okej, neeej, det är verkligen inte okej..

en dag i huvudstaden..

image325

jaa, jag har ändrat färgen, ville se hur det blev..tyckte nästan att den på johannas blogg var bättre, men då jag hann spara innan jag hann kopiera, så blir det som det blir helt enkelt när man inte orkar kopiera igen..

jaa, det här är alltså en bild från huvudstaden Bryssel.. ja, det är iallafall så man inom EU vill benämna den. I ärlighetenes namn har jag aldrig varit särskilt positiv till att benämna Bryssel som vår huvudstad inte heller är jag glad i allt vad  EU:s verksamheter heter, okej med samarbete gällande globala problem, dit men inte längre, TACK!

gjort är gjort..

och jag får skyllla mig själv.. jag och johanna kommer att få äta godis under påsken, men till vilken nytta när man nu ligger hemma helt utslagen och mår illa bara för att man inte kan behärska sig,

image320

yes

med 145 g/L i blodvärde kommer jag härmed att kunna rädda människoliv, bli endel av detta du med. alla insatser är viktiga!..

image321


tack johanna

haha, jag har nog aldrig haft så många besökare, mina siffror går upp och ned hela tiden. vad är ni som läser intresserade av, vad är tråkigt?

tack till johanna som delar med sig av sina egna besökare, nu ska vi köpa goodis, right!?

image319


jagälskarcarola

hon är hatat i media, men älskad av svensken i hjärtat.. har iallafall varit, men varför ändra sin uppfattning av henne bara för att media inte lyfter upp henne till skyarna, kan man inte tänka själv?
carola är bra, hon är bara mer än vad jantelagssverige tillåter..

carola kommer att bestå medan BWO kommer att få gå...

GO CAROLA, I LOVE YOU!

image318

källa:http://edit.amelia.se/senaste-numret/2007/amelia1607/modejuryn/Modepanel_Carola.jpg

Ska man bli rädd?

Nej, inte för honom*, men man ska vara vaksam över att vi inte släpar efter och böjer oss för förtryckare och rena terrorister.
Vi har yttrandefrihet och det är något som ingen ta oss ifrån,  inte ens den som säger sig kriga i guds namn.
Nej, ge inte vika, vi ska inte ändra oss, vi har rätten på vår sida.

Jag är ingen som stöttar att man gör karikatyrer på religiösa personer, det är onödigt och varför gör man det? Jo för att förnedra någonannans trosuppfattning, jag är inte för sånt, för vi har även relilgionsfrihet, men utan yttrandefriheten finns ingen religiosfrhet och utan religionsfrihet finns ingen yttrandefrihet.

*Usama Bin Ladin, läs på www.expressen.se

Per G, underbar på sommaren!

image317

Jag har vandrat i en småstad / längs ensliga vägar / Jag har sett
drömmar komma o gå / Jag har sett träden blomma i rader i parker / Jag
har hört klockor ringa in år
Jag har lyssnat till såger / som kom från ett hjärta / En ton från en
sommar jag vårdar som guld / När juni var framme blev längtan min
herde / Och jag följde med för kärlekens skull
Så kom ut, kom ut till stranden / innan värmen är borta, min vän / Kom
ut, kom ut till stranden / våra timmar är korta, min vän / Kom ut till
stranden, vi kan mötas igen
Som en resa, människor o känslor förändras / Alla kvarteren som glömts
föds igen / Men regnet som faller är samma som alltid / Och vattnet
som flyter når havet igen
Och för en sekund, i en vind / där tiden stod stilla / Kom allt
tillbaka till mej igen / Och allting var verkligt / och allting var
äkta / För en sekund var du hos mej igen
Så kom ut, kom ut till stranden / innan värmen är borta, min vän / Kom
ut, kom ut till stranden / våra timmar är korta, min vän / Kom ut till
stranden, vi kan mötas igen
Kom ut till stranden, jag är hos dej igen

Smile Jesus loves you..

Så kunde det ha stått på våra klubbor idag, men vi valde annat. Roligt var det iallafall när man fick se trista ansikten lysa som bara solen när de fick ett glatt leende och någon som önskade dem en glad påsk. själv var jag helt i extas, det var verkligen roligt, hade haft en dålig morgon när jag trott att jag skulle vara tvungen att ta alla klubbor till skolan själv, men sen visade det sig att min kära kusin ville skjutsa mig. jag var glad, dom blev glada, jag älskar verkligen att vara ordförande, jag trodde aldrig att virriga jag skulle kunna fixa något sånt. vi har gjort rätt mycket på skolan fram till idag, men vi är inte klara än. Vissa kanske frågar sig varför vi gör detta, samma fråga kan man ställa till sig själv, men jag har svaret, vi vill sprida glädje, inte bara genom klubbor, utan även visa att vi bryr oss om!
Hoppas att du som går på Katedral fick en klubba om inte ska du inte vara ledsen för det, det kommer fler gånger. Vi har massa kvar!

Nu ska jag se om Johanna är på ingång, jag saknar den bruden, det är som man inte kan vara utan varandra, men ändå kan man det.
Vi lever nästan ihop liksom, i skolan, i kyrkan, på helgerna, det är skönt. Nu ska vi skriva uppsats ihop, hej och hå, det kan bli kul. Det finns nämligen en sak som är negativ med detta och det är att man blir ärligare, tycker man att något är fel i skolarbetet så säger man det, det är inte ofta man böjer sig för att erkänna att den andres förslag var bättre, men det är något att jobba på. Jag ska tänka på det idag JO!..

love love love


image316

så glada är vi på Katedralskolan idag!

ett tusen klubbor..

japp, så många har vi köpt idag, imorn blir det utdeling. hela kvällen har jag därför med joel och lisa suttit och klistrat på fina lappar med ett bra budskap.

kort på detta kommer inom kort.

passion of the christ gick bättre än vad jag trodde, hade förväntat mig att det skulle bli jag och sara.



ett stort tack till min älskade vän och elevrådsordförande sara elfvik för all stöd och support, du är bäst! är så tacksam att jag har dig!

nu ska jag fixa lite med religionen, verkar inte som om den är där den ska vara..

sov gott, alla ni som kan och inte behöver gå up tidigt imorgon!




Passion of the Chirst..

idag ska vi visa Passion of the Christ klockan 14.15 i 14.15. själv har jag aldrig tänkt mig att den skulle ha ett antisemitiskt budskap, vilket är hemskt om det är så menat, men det var så jag fick höra idag när två lärare blev riktigt upprörda över att vi skulle visa filmen.
samtidigt så måste man ju säga att det utan Jesu död inte skulle finnas någon uppståndelse, de första kristna var ju dessutom judar..
ska bli intressant om hon stoppar hela visningen, det återstår ju att se..

hoppas inte, vi tror ju på de goda nyheterna=)

jag borde vara tacksam!

ja, men det är jag. jag är tacksam för allt jag har, jag är tacksam för livet och underbara vänner!

tack ni som förgyller min vardag!


Vänskap av Todde Salén

http://www.duga.nu/index.php?id=27

elina den fina..

har varit i skolan till sent idag, efteråt träffade jag min älskade tonårsvän Elina S. Hon är ju bara så skön och så underbar den bruden, åt gott på rififi gjorde vi med=)

det är skönt när man pratar med någon som verkligen gjort något av sitt liv, man blir så inspirerad till att våga drömma och ha en längtan som många gånger verkar vara omöjlig att uppnå.

nu har jag mycket att se framemot och mycket att tänka över!..

livet är så härligt

Sovmorgon, ovärdeligt!

ja, särskilt när man går upp och bara myser, det är så ljuvligt, man vill aldrig att det ska ta slut.. har legat och läst en bok och bara njutit av att vakna.. det är ovärdeligt.

har även fixat med kpk, sett till att allt funkar inför veckan... går du på katte kommer här lite viktig info:
onsdag klockan 14.00 visar vi Passion of the Christ i sal 1415, se till att vara där, alla är välkomna!

image315

Bojkotta OS i Peking?

har länge tänkt på det, men är det verkligen lösningen? vad har vi för belägg då på varför Kina ska bli en demokrati ?hur blir det med de som redan är utsatta i samhället, om dessa för ta skiten för bojkotten?

by Jerusalem

image314


Pappa, vem har gjort solen som lyser
månen som skiner, stjärnorna som tindrar
Pappa, vem har gjort regnet som faller
fåglarna som sjunger och gräset som är grönt
Pappa, vem har gjort fiskarna som simmar
och brisen som blåser så skönt i mitt hår
Pappa, vem har gjort, alla elefanter
snön som e' så kall att jag måste ha vantar

Pappa, vem har gjort, alla hemska ormar
alla fula spindlar och blixten som slår ner
Pappa, vem har gjort, barnen som svälter
mammorna som gråter och farfar som är sjuk
Pappa, vem har gjort, människor som skriker
människor som skjuter och alla fängelser
Pappa, vem har gjort, alla hemska krigen
och mammorna och papporna som inte kan va' sams

Gud, Han gjorde mänskan, med människan kom problemen
Hon sa: "Att vi behöver dej inte längre Gud"

Gud Han gjorde mänskan, men mänskan gjorde slumpen
de' va' då som allting börja' de' va' då som allt gick snett
Ja Gud Han har gjort mänskan,
men men mänskan har gjort frågor
men var fanns alla svaren, på frågor som hon gjort
Gud Han gav oss Jesus och Jesus har gjort frälsning
Så ingen längre av oss behöver vara rädd.

Ja Jesus byggde vägar och Jesus byggde broar
och sa, till alla mänskor kom hem igen till Gud.

life

image313

And, the man shouted, "God show me a miracle" And, a life was born.

kakor, inget för mig längre...

ja, frank och malin vet varför..
har även beställt diverse produkter från mary k idag, gillar henne ändå, iallafall när det kommer till foundations..
frank fattade inget, färgskalor hit och dit, nummer 302 osv, inte lätt, men han ska ju ändå ha koll, är ju målare trots allt, nej förlåt snickare..

sen har vi även diskuterat titlar, vilka yrken man titulerar och vilka inte. egentligen kan man ju sätta en titel på alla yrken, men man väljer nog att inte göra det om man inte skulle vara nöjd med jobbet..
personligen tycker jag att det är charmigt att titulera människor, lärare, fröken och magistern, det är ju lättare också när man inte kommer ihåg deras namn... samma sak i livet målare gunnarsson, butiksbiträde rönnquist osv..

sleep tight, good night!...

Bokläsning och Wallander..

Nu kommer Frank snart hit, jag ska läsa bok, men han har lovat att bara ligga brevid och vara knäpp tyst.. Han har nämligen blivit utkastad av sin sambo, han skulle ha folk där och då var Frank tvungen att fly från platsen, haha!
Sen blir det Wallander, jag längtar, jag har verkligen fått upp ögonen för den serien...

Back to basic, back to work, I need to read!...

You´re my destiny..

                     
image312

Ända in i evigheten allra bästa vänner....

....

Om du bara visste, jag vet iallafall, du är den jag tror att du är... Kom hem så ska jag besvisa det för dig!

Varför inte..

Jag tror att jag ska söka till Universitetet till nästa år, ingen utbildning utan bara en kurs som jag såg skulle vara något...
Då man har intresse för något är det nog bra att utveckla sig inom det, det är ju det som jag vill göra med kursen, utan krav på att behöva prestera för att då bra betyg och istället bara göra det av rent intresse.

Jag har sett kurserna både på Stockholms universitet och på Mittuniversitetet, ska kolla vidare om den finns här i Uppsala, annars säger jag bara Stockholm, here I come, ibland då och då...

Nu ska jag äta mat, har träffat min älskade kusin som hade så mycket att berätta, hon är enastående, makalös!

hej hej..

Söndags jobb..

Idag jobbar jag till klockan fyra, så härligt att inte behöva stänga, men det är ändå lite segt att inte kunna gå till kyrkan.
Igår var vi på fest hemma hos herrarna på levertin, trevligt, mycket med folk, kom sent eftersom jag hade jobbat.

Nattligt besök fick jag också, min kära lovisa is in town, den sköna bruden som skriver och pratar franska..

Nej nu blir det fixa till och på med arbetskläderna!

Ha en bra dag!

/vic

alla fel man kan göra..

ja, det var nästan en rutten dag på ica, kände mig riktigt ringrostig om ni kan förstå hur jag menar... kassa kvitton hit och dit, returer för att kunder GLÖMMER att lägga avdelare, på det hela gör jag en butiksavstämning mitt i alltihopa!

man blir ju trött och slut, kom hem iallafall tog på mig sköna kläder och bara myste, malin kom hem med johanna, de hade visst inte varit så mycket människor i kyrkan, det var tydligen flera partyn på G, de flesta var där, nästan alla utom vi då ingen hade bjudit oss , ja menar, det är ju ändå vi som gör la fiesta, aja, dom får skylla sig själva om de hade tråktigt.. haha

imorn blir det tidigt med jobb, börjar klockan 10 och slutar klockan 20.. =)

Sov gott!

mi vida...

Sitter här på foto kursen på Boland igen, vi har lite färglära och ska läsa oss photoshop. Innan hade vi svenska och besök av författaren Susanne Levin, en härlig kvinna i sina bästa år.

Ikväll ska jag jobba, på första gången på hur länge som helst...

Besitos..

image310

image311

Jag gillar läpparna som rör vid min kind, inte nådiga, det ni killar... Hon heter emmahellbom.blogg.se

Jag har alltid ratat sån´t här..

Itsallaboutme


Namn:
Viktoria
Födelsedag: 20:e juni, föddes under midsommar
Hemstad: Uppsala
Ögonfärg: Gröna
Hårfärg: Brunt, färgat..
Stjärntecken: Twin
Skostorlek: 37, har under året fått gå ner till 36.. märkligt
Längd: 164
Skor i dag: Röda tygskor
Mål för året: Att jag skulle börja träna
Det första du tänker på när du vaknar: Yes, ännu en dag Gudagiven med nya mål och möjligheter... om det vore så..
Piercings: I öronen, ja!
Tatueringar: Never ever!
Vad vill du bli när du blir gammal? Mormor, farmor..
Drömjobbet: Socionom, hemma eller utomlands, God knows..
Favoritmat: Wook med skaldjur, me like!
Sport: Vardagsmotionen...
Glass: GB med krossad choklad med mandariner i sockerlag
Godis: För tillfället inget, men annars det mesta!
Låt: Hey Love here Im med Angels and the airwaves
Helgdag: Lördag, eller en söndag eftermiddag.. =)
Årstid: Sommar!

Senast du...
Skrattade? Idag, ska inte säga när..
Grät? När jag sakande min kära E.H.
Kollade på film? Det var länge sedan nu..
Drog ett skämt? Jag brukar inte vara så bra på att göra det med flit.. haha
Sjöng en sång? Just nu tar i för kung och fosterland!

Just nu...

Vad ser man utanför ditt fönster? Ett mysigt, lungt och mörkt bostadsområde
Lyssnar du på musik nu? Ja, jag sjunger med sången..
Vad har du på dig? Min pjamas..

Har du under den senaste månaden...
Druckit alkohol? Nej, nykterist, javisst!
Rökt? Nej, fjortis eller vad!.. haha
Shoppat? Ja, tyvärr..
Bakat? Nej inte det...
Motionerat? När jag går till bussen..
Solat? Nej, men ska det framöver..
Pussats med någon?
Pratat i telefonen mera än i 60min? Ja, med älskade Pauline!

Mis gallinas bellas

Mis gallinas bellas

Les gustan bailar y rockar...  A mi les gustan muchisimo... Besos, Abrazos..

Jag är stolt över att vara kristdemokrat

http://www.metro.se/se/article/2008/03/12/23/0337-45/index.xml, precis, det stavas människovärde!

Tänk på vad ni dansar till...

Zumbale el mambo pa' q mis gatas prendan los motores,
Zumbale el mambo pa' q mis gatas prendan los motores,
Zumbale el mambo pa' q mis gatas prendan los motores,
Que se preparen q lo q viene es pa q le den, duro!

Mamita yo se que tu no te me va' a quitar (duro!)
Lo que me gusta es q tu te dejas llevar (duro!!)
To los weekenes ella sale a vacilar (duro!!)
Mi gata no para de janguiar porq

A ella le gusta la gasolina (dame mas gasolina)
Como le encanta la gasolina (dame mas gasolina) x2

Ella prende las turbinas,
No discrimina,
No se pierde ni un party de marquesina,
Se acicala hasta pa la esquina,
Luce tan bien q hasta la sombra le combina,
Asesina, me domina,
Anda en carro, motoras y limosinas,
Llena su tanque de adrenalina,
Cuando escucha el reggaeton en la cocina.

A ella le gusta la gasolina (dame mas gasolina!!)
Como le encanta la gasolina (dame mas gasolina!!) x4

Aqui nosotros somos los mejores,
No te me ajores,
En la pista nos llaman los matadores,
Haces q cualquiera se enamore,
Cuando bailas al ritmo de los tambores,
Esto va pa las gatas de to colores,
Pa las mayores, pa las menores,
Pa las que son mas zorras que los cazadores,
Pa las mujeres que no apagan sus motores.

Tenemo' tu y yo algo pendiente,
Tu me debes algo y lo sabes,
Conmigo ella se pierde,
No le rinde cuentas a nadie. x2

Subele el mambo pa' q mis gatas prendan los motores,
Subele el mambo pa' q mis gatas prendan los motores,
Subele el mambo pa' q mis gatas prendan los motores,
Que se preparen q lo q viene es pa q le den, duro!

Mamita yo se que tu no te me va' a quitar (duro!)
Lo que me gusta es q tu te dejas llevar (duro!!)
To los weekenes ella sale a vacilar (duro!!)
Mi gata no para de janguiar porq

A ella le gusta la gasolina (dame mas gasolina!!)
Como le encanta la gasolina (dame mas gasolina!!) x4


Det här är från och med nu för mig en utav de värsta mansgrissångerna som jag känner till..

usch!

ingen är så härlig som han

nej nej nej, ingen här så obeskrivlig, han är den skönaste som finns han är högst över alla och allt..

Det sitter inte i håret..

Nej, tänka sig att det inte gör det, inte heller i kläderna, i vilken näsa man har, hudfärg eller hur många gånger om året som man behöver raka sina ben.
Det sitter på insidan, ty sann skönhet kommer inifrån..



image307



örhängen, ros och en trisslott..

inte dåligt måste jag säga.. tack så mycket mamma, frank och malin, ni gjorde min dag.. (gåvor, inbördes ordning)

Malin: Tänk om du vinner nu Victoria
Jag: mmm...

några minuter senare

Jag: Neej, jag vann inget, har aldrig tur i sånt här..
Malin: Åhh, vad onödigt 25:-

Frank hade till och med kostat på mig ett kort tillsammans med den vackra rosen..

Käre vic, hoppas magen är i bättre skick. Här kommer en ros, och i framtiden massa gooos..!
Ha en bra namnsdag!

/Frank

Frank han kan han..

Now is time to sleep...

sms, spanska bok och blogg, snart är det Top Model

Jaa, ingen bra komb kan tyckas, inte lyckas jag så bra heller..

Vill bara att textraderna ska bli kortare, vill vara framme dit vi ska ha hunnit tills idag, vill bara att klockan ska slå nio så att jag kan släppa boken, lägga ansiktsmask, ta på mig filten och titta på top model..

Tiden går fort när man har roligt, men ack så långsamt när man har tråkigt..

tack för att du är du..

min vän michela

tack för att du är du michan, du kommer bli en riktigt bra fru..
jag älskar ditt glada skratt, du är min skatt...
tillsammans lever vi livets glada dagar, jag hoppas att det dig behagar..
Mycket kärlek!

Ajaj, Johanna

182432-22

Du ska ha tur att det inte var igår....

sämst igen..

A: Hejsan Pettersso!
Tänka sig att man har kommit till Uppsala nu=)
Kommer du ikväll till lovsångskvällen på lo?

Jag: Åh, A.. Jag har varit magsjuk igår. Tänka sig
vilken otur, har fått stränga order att stanna hemma
för att inte smitta någon. Hur länge blir du här?

A: Men ofta att du ska ligga sjuk, jag åker hem imorn
tråkigt nog. Så vi får väl ses en annan gång, men ska
be för dig. Krya på dig flicka :-P hej hej

Jag: Tack så mycketm ha så kul ikväll!

Men hur ofta händer det, allt roligt händer när man inte får vara med.
Jag hade så gärna gått till kyrkan ikväll, det känns som om alla ska dit.
Egentligen ska jag inte sura, för jag har iallafall en vänlig själ som på eget
behåg vågar sig hit, Michela, vilken hjältinna, ska bli kul att träffa henne, min ögonsten!


min dag!

Det är min dag idag, har ni glömt det, så kommer här en liten påminnelse....

Kvinnonamnet Viktoria eller Victoria kommer, liksom den manliga motsvarigheten Viktor, från det latinska ordet för "seger". Stavningen med "c" är vanligast bland yngre. Namnet är ett av 1980-talets stora modenamn. Kulmen nåddes 1993 då namnet låg på 32:a plats. 31 december 2005 fanns det totalt 65 677 personer i Sverige med förnamnet Viktoria/Victoria varav 11 339 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 1 116 flickor namnet, varav 203 fick det som tilltalsnamn.

Grattis alla victorior..

image299 image300
image301 image305


Polackerna som..

vet, kan och sjunger bra, tror dom iallafall..  kolla själva... http://www.youtube.com/watch?v=KWP0xLkmS0g


dunk, dunk, dunk...

Vaknade med huvudvärk och med mormor grattulerande i telefonen, gissa varför?
Jag har ju namnsdag, är det någon som kommer ihåg det?..
Hur som helst valde jag att stanna hemma idag med bara för att vila ut mig och se till att jag inte smittar ner någon. Fick ett meddelande av kära Elina att hon är i stan, ska förmodligen träffa henne på söndag=)...
Valde att visa att kort på mig och min kära Emma, kortet är lite roligt eftersom jag både ser halvförstörd ut och naken...
Nu ska jag gå ner till min kusin och se vad hon har för sig, det blir alltid en överraskning..

image298

killen på gymmet ska få med mig att göra

jaa, du som tafsade på min kusin idag, vänta tills vi ser dig nästa gång, ibland gäller det att vända andra kinden till men ibland verkar inte sådana som du fatta vad det handlar om..

Somomjagvorespetälsk

Här sitter jag evakuerad på mitt rum, jag får inte komma ut. Både mamma och malin har gaddat sig ihop mot mig. Jag tänkte bara gå ned och ta mig något litet att äta, bara för att försöka

Mamma: Vad ska du ha?
Jag: Bara en litet smörgåsrån
Mamma: Gå upp så fixar jag iordning
Jag: Okej..

Ja, man känner sig verkligen älskad..

Jag: Hej, hur går det?
Malin: Gåååå, två meter
Jag: Ja, jag hade inte tänkt att komma närmare
Malin: Neeej, kom inte, jag vill inte bli sjuk
Jag: Det känns verkligen som om jag har spetälska
Malin: Jaaaa, hahaha, det har du ju nästan
Jag: Det är inte så roligt
Malin; Meen, det gäller ju bara två dagar, gå nu...




image297






Ibland får man..

tycka synd om sig själv... Jag har fått i mig glass och cola, något som i vanliga fall ses som något onyttigt..

Neeej..

Jag ville så gärna komma till skolan, jag var så pepp på att träffa alla som jag inte fick träffa igår, men vad händer?
Jo jag vaknar med att jag har hjärtklappning, ringer till sjukvårdsrådgivningen som lugnar mig, jag försöker somna, vaknar upp och får upp hela min tonfiksröra..

Det var bara att stanna hemma, ringa och sjukanmäla mig till skolan samt till jobbet.
Malin ska handla cola och glass, hon är snäll hon. TACK malin!

Nu sitter jag här och tycker synd om mig själv och kollar på efter tio, pratar med en tjej som har varit utsatt för våldtäckt, de handlar om förlåtelse..
Så viktigt..!!

Josh Rouse

makalös, otrolig, enastående... lyssna själva här


bara för att det påstås att jag lägger ut fula bilder på andra..

så lägger jag här med ut några fula på mig själv!

image294image295image296

välkommen mr till katedralskolan..

Grattis till alla er som går på Katedralskolan, en hemlig gäst kommer inom några veckor befinna sig på just Er skola, det kommer att bli en dag Ni sent kommer att glömma!..


ja, jag älskar barn, men jag vill helst inte jobba med dem..

image293


vicky, barnskötaren... japp, på onsdag blir det bara att kavla upp ärmarna, för då blir jobb. jag ska hoppa in extra och ta hand om barnen på mammas dagis när dem har personalmöte.. jag har ju viss vana från Venezuela, men det är ju ändå inte samma sak..  Ge mig styrka, det är ju lite pengar iallafall och dessutom en bra merit, skulle man kunna kalla det att man blir socialt kompetent, det är att lägga till på CV:t.. 
och appro på CV så fick jag ett erbjudande om att jobba extra på helger och kvällar i stockholm, odenplan, men eftersom dom hade utbildning idag och jag inte kunde komma, var jag bara tvungen att tacka nej...
-typiskt!

nu ska jag krypa ned i soffan och plugga historia och filosofi..

ha en fin kväll!!!

jag och snickarn..

image291

det är här alltså min vän snickarn, frank g. en underbar kompis som jag uppskattar otroligt mycket..
tjejer, han är singel, passa på.. han finns på facebook=)

jag blev glad..

när man får höra av gamla vänner, vänner som betyder mycket för en, men som inte alltid finns nära. det var precis vad som hände mig idag, jag älskar det, jag älskar att ha vetskapen att snart få återse ditt ansikte, det gör mig glad!

image290

mumma...

först var vi på party hemma hos ehlin, ja det vill jag verkligen påstå, hur mycket folk som helt och en uppbyggd scen inne i vardagsrummet..

hanna tog massa kort, hon är bra den bruden, alltid kameran med sig!

efteråt åkte vi hem hit och gjorde varma mackor och drack thé..

nu ska jag krypa ned i min säng och sova..

GOD NATT!

det är fest hemma hos ehlin

image289




japp, nu är det fest.. hemma hos emanuel som ska släppa sin nya skiva,  flickorna johanna och hanna ska snart komma och hämta mig, malin kommer senare eftersom hon just har jobbat och efter det skulle åka och träna!



CIAO!


min vän pauline!

visst är det underbart när man talar med människor som verkligen inspirerar än själv till kropp och själ. ja så är det med min vän Pauline, hon är så himla bra den bruden!


Israel snart 60 år!

image288



Visste du att..
-Israel har den högsta levnadsstandarden i Mellanöstern?
-Per capita-inkomsten år 2005 var över 17500 USD?
-Israels 100 miljarder USDs ekonomi är större än alla de närmaste grannländerna tillsammans?
-Israel ligger tvåa i världen med antalet nya böcker per capita?
-Israel har fler muséer per capita än något annat land i världen?
-Israel har den högsta procenten i världen av hemmadatorer per capita?
-Israel ligger först i antal universitets-utexaminerade i förhållande till befolkningen i världen?
-År 2000 gick 55.6% av statens utgifter till välfärd. Många anser att Israel var ett "ekonomiskt mirakel" när man samtidigt som man utkämpade fyra krig och tog emot miljontals immigranter lyckades få till stånd en avsevärd ökad årlig tillväxt av ekonomin.
-Israel har över 7 miljoner invånare(77% judar, 19% araber (mestadels muslimer men även kristna) ?% druser, kirkasser och andra religioner)
-Medelåldern i Israel är 27 år.
-Israel har en area som är mindre än Småland.
- Israel är den enda demokratin i hela Mellanöstern!


victoriareginaelisabeth

den underbara seger drottningen,
saknar venezuela, vill ut och resa, kommer att gråta när skolan slutar, berfinner sig ofta i andra tankar, lever livet för stunden samtidigt som hon tänker på dess konsekvenser,okej inte alltid.. drömmer om hur underbart det skulle vara att bo i israel, att lära sig flytande spanska, att få åka till kenya och att åka till kuba,


Simon, världens snyggaste kille!?

image284

Här har ni den som enligt mig hör till kategorin världens snyggaste killar..
Pullan, han är en franskjudisk man som just nu bor i Sverige..

a la inglesia..

nu ska jag till kyrkan, en aning sen, men bättre sent än aldrig!

jag älskar att gå till kyrkan, jag älskar att få höra om de goda nyheterna!

TJO!!!


CAROLA&ANDREAS

vet ni hur bra ni är och vet ni hur många människor som är avunsjuka på er.
svenskar klarar inte av att det går bra för andra, men det lär ni ju har lärt er vi det här laget...
ni var iallafall bäst, det tycker jag och många med mig..
ja nordman, du kan ta och spela på din nyckelharpa någon annanstans, för i melodifestivalen hör du inte hemma.



image283

vicky, vet inte ut eller in...

nej inte när det gäller arbete och framtid, som jag nästan jämt tjatar om.
har kollat igenom olika kurser som jag skulle kunna tänka mig att läsa. bland annat en historia kurs, distans om man läser på mitt universitetet och en som jag ska infinna mig på någongång i veckan på stockholms universitet.
får se hur det blir med den saken.
har sutiit och planerat sommaren, blir ju att jag förmodligen åker omkring och säljer världen idag på olika konferenser, iallafall de helger som jag inte kommer att jobba.

nej, nu har jag suttit här föör länge, även om jag har hunnit göra ett och annat...ehh..

ska fixa mig, åker till Ikea med min mor och syster, ikväll blir det väl som vanligt myskväll med tjejerna, haha. om jag inte svänger förbi sanna karlsson, fick nämligen en inbjudan av min vän ivan att åka dit, får se hur jag gör..

image282

lite SJ pose..

malin&johanna
                             
image277

Malin&Johanna






när man vill, då får man inte, när man inte vill, då får man..

ja, det är så som livet verkar fungera. bara för att jag inte hann svara när de från ICA ringde för att fråga om jag ville jobba hade någon annan redan hunnit ta passet. ohhh, jag som så gärna ville jobba idag, vet inte vad som flög i mig, men jag kände att mina kassa fingrar blivit lite förstelnade då jag inte jobbat på över en vecka.
men men så kan det gå.
igår vad jag med världen idag på en kyrkan i stockholm, ja det var en upplevelse i sig, så tråkig åhörarskara har jag aldrig träffat på, men vi var glada och delade ut tidiningen.
många tackade vänligt men bestämt nej, andra tittade inte ens på oss, låtsades att vi var luft, märkliga människor måste jag säga.

hur som helst har jag sovit och nu ska jag vara ta det lugnt, läsa lite bok och fundera på vad kvällen kommer att erbjuda. det blir ju carola mot nordman....

jag säger bara HEJA CAROL!

byebye lingonpaj!



Min fina Johanna

Min fina Johanna

Sitter här och fixar till fotografier på. Det är lite tråkigt när han pratar om ljus, det är sånt som gör att man inte orkar lyssna, allt känns så självklart.
Här är iallafall ett fotografi av min älskade Johanna.
När jag väl sitter här, ska jag tillägna henne en liten dikt.

ett hjärta kan slå
ett hjärta kan brista
en vän kan man få
en vän kan man mista
men i mitt hjärta är du gömd
för en vän som du blir aldrig glömd

                                                                       

 Källa:http://www.poeter.se/viewText.php?textId=258864&toggle=true




tack så otroligt Jari!

jag fick ledigt= att jag kommer att kunna vara med på riksmötet i Göteborg.
som jag tidigare skrev skulle vi ha inventering med Ica samma dag som riksmötet börjar, men eftersom jag har
så bra chef, lät han mig slippa.

har försovit mig och vill inte vara en sådan som kommer indroppande mitt i lektionen, istället är jag hemma ett tag till och åker in till filosofin.
har på mig ett par vita byxor idag, känns lite obehagligt, men det är ju på mode, så då måste man jue, eller?

Gud, hjälp alla israeler och de palestinier som lider i mellanöstern.

image274

Konsert med Michaela..

Imorn bär det iväg till Stockholm. Ska följa med världen idag och som tack för att jag försöker sälja denna ovangivna tidning får jag gå på konsert, hurra!

Har ännu inte börjat att läsa den omtalade boken, ser nu att nyheterna börjar, så det får bli lite senare, dessutom ska jag intervjua min mamma om hur det var när jag föddes..

Stockholm Stockholm stad i världen
Stockholm Stockholm världens stad
Stockholm Stockholm härlig är du
Stockholm Stockholm gör mig glad


Nu är jag på gång igen..

på gång, man skulle även kunna använda synonymen på väg.
ja, det är jag verkligen, men vart vet jag inte ännu.

slutade tidigt idag, hade ingen spanska. passade då på att bjuda johanna på lunch, det var överenskommet eftersom jag brutit mot att inte äta godis, shame on me.
det var mys, mycket trevligt, satt och fulade oss och skrattade som vanligt, det stavas kärlek!

kom hem runt tre, ville helst bara lägga mig ned och sova,  men jag bestämde mig kvickt.
ICKE, idag blir det plugg, ja och nu sitter jag här, har börjat på olika projekt som alla ska vara inlämnade vecka 15, fattar inte hur alla lärare lyckades matcha så bra.

Jag har dock ett problem, ska infinna mig i Göteborg den 1:a maj, biljetten är bokad, men vad händer?
Jo, vi ska ha inventering på ICA,  nu ber jag bara till Gud att min chef låter mig få ledigt.

Nu ska jag se till att få lite i magen, sen ska jag läsa, spanska bok, coronica de una muerte anunciada, det ni blir grejer,noooot!

Ska se när Malin kommer hem, fick hoppa in och jobba idag, från klockan 15-19 den stackarn, nej egentligen inte. Hon ska vara glad, hon har ett jobb och det har inte den arbetslösa!

Åter till verkligheten!...


ms pettersson

Ja, det är jag.
har just kommit hem från ett möte med nämden, mycket intressant.
första gången jag lägger in ett inlägg i debatten, känner mig stolt över mig själv.
Efteråt tar ordföranden mig åt sidan och frågar om jag vill sitta med i kristdemokraterna i svenska kyrkan.
Jag tänker efter, han lockar med att det är en civilingeniör som är med, jag tackar ja, mot all förmodan.
Kommer senare på att jag inte är säker på om jag är medlem, han skulle kolla på det, vi säger adjö och cyklar hem med ett leende på läpparna, varför vet jag inte, jag kom bara på att livet är underbart att leva!
Sitter nu och väntar på att Lisa och Sara ska komma förbi med min beställda mat,  vi ska nämligen till kyrkan på debatt, som jag tidigare skrev, HEJA ULF!

image273

foto på bolandsskolan

ja, det var roligt, mycket roligare än vad jag trott. dessvärre hittade jag inte dit, så jag kom hela tio minuter sent även om jag hade börjat gå hemifrån redan vid klockan åtta i morse.
men bolands byggnader är inget som jag kommer att lära mig älska, ingen ordning någonstans, bara massa spring hit och dit.
tacka vet jag katte där man får gå inomhus hela tiden.

igår vad jag ju ute med min vän barberaren, höll på att frysa sönder mina fötter för jag hade fel skor, men det var trevligt, pratade om gamla minnen och vad man har gjort sen sist, på lördag blir det kanske film, vi får se.

Dagens:
Sitter och väntar på att min lärare ska ha lektion så att jag kan få reda på vad jag fick i betyg.
Ska efter det luncha med min vän Michaela, hem hinner jag en snabbis för att kolla till min sjuke kusin, sen blir det möte med nämnden, middag med mina älsklingar, livets ord då ulf kommer att äga!!

Promenad

Nu har jag städat hela mitt rum, rensat och satt in viktiga papper i pärmar.
Jag riktigt kan känna hur vuxen livet närmar sig med stormsteg.
Nu ska jag på promenad med min vän barberaren, han är en lustig man han.
Ha en trevlig kväll allihopa!
Sen ska jag tänka ut vad jag ska göra av mitt liv, när skolan slutar.

CIAO!


Saludos de Hanna Para Mi..

KVINNAN VIC HON ÄR KVICK
PÅ ATT GÖRA MIG GLAD OCH GALEN
HON ÄR DANSEN SOM MAN FÅR PÅ BALEN
DENNA DAG VAR HON BEDÅRANDE I MIN BLICK
NÄR JAG SÅG HENNE FICK MIN KROPP EN KICK
HON ÄR BÅDE GRYMT SÖT OCH TUFF
GILLAR YATZY BÄTTRE ÄN FIA MED KNUFF
MEN JAG VINNER ALLTID NÄR VI SPELAR
MEN VÅRA SKRATT ALLA FÖRLUSTER HELAR
JAG HAR DIG I MITT HJÄRTA KÄR
UNDRA VART VÅRA ÄVENTYR BÄR
INGEN SOM VET, INGEN SOM VET
MEN EN SAK ÄR JU SÄKER
OCH DE ÄR ATT VI ÄR HET

Så rätt, så hett.

image271